Pergola er egnet for ulike klimaforhold under 4 årstider

06-09-2022

Pergola er egnet for ulike klimaforhold under 4 årstider


Louvre-markiserellerlamell pergolaer en slags ny struktur foravslappet utelivsom kan beskytte møbler, kjøkkenutstyr og andre gjenstander i hagen eller hagen mot tøffe værforhold, som intense ultrafiolette stråler, støv og regn.

Akkurat som i innendørsmiljøet som er sjeldne, kan ikke bare møte kravene til utendørs fritid, men også nyte de innendørs hjemmeforholdene; 

ENfrittstående pergolagir lignende fordeler som en uteplass mens overlegenheten til en uteplass brukes på strukturen tilpergola.

SunLever'svanntett pergola med lamellerer egnet for både hjemmebruk og kommersiell bruk og gir en høy grad av beskyttelse mot alle værforhold.

Dessuten,pergolapasser for ulike klimaforhold under 4 årstider.


4 årstider uteliv

  • Våren uteliv

Våren er en varm årstid etter den kalde vinteren, planten blomstrer, det er den gode perioden for deg å tilbringe fritiden utendørs, Det er den perfekte tiden å sette opp enaluminium pergola.

I tillegg kan den legge til mye vedheng, for eksempel de spesielle klatreplantene og rosene, hvor du kan gjøre hagen din til et tilpasset privat sted.

Inviter familie og venner til å bli med i det komfortable området med avslappende timer.


louvre awnings


  • Sommerfriluftsliv

I en slik sesong må du nyte denbo utendørssvømming eller soling, men du trenger også litt beskyttelse mot sollyspergolaved siden av bassenget er nødvendig etter at du nyter svømmingen, som tilbyr skyggeområde for avslapning.


Skyggeområdet under pergolaen gir deg et privat fritidsrom.

dessutenpergola med lamellbladvinkelen kan endres med fjernkontrollen som lar deg nyte en annen skyggelegging mens du blokkerer varmeenergi fra utsiden.

For eksempel kan du justere sollys gjennom brytning etter dine ønsker, plussskodder,persiennerogaluminiumsskjerm,gjørbo utendørssituasjonen er perfekt. 


louvered pergola


  • HøstfriluftslivUtendørs Pergola kjøkkenIdeer)

Høsten er den ideelle tiden å følge med venner og familie rundt mat.

For eksempel matlaging utendørs, så det er på tide å lage enutekjøkken pergolahvor du vil nyte den behagelige tiden med å lage mat med slektninger.

en kvalitetsgrill er et perfekt element i et slikt utendørs matlagingsmiljø, å sette opp en grillrist er populært blant mange familier.


Enaluminium pergolamed slike serier av matlaging elementer vil bli tiltrukket av din nabo og andres syn absolutt. 

En av de mest klassiske designene for enutendørs pergola kjøkkeninkluderer en grillstasjon innebygd i en steinarbeidsplass.

På hver side av grillen kan du utvide benkeplassen til å inkludere et sted for matlaging, vask og annen oppbevaring.

Det vanlige idealet om høsten om utekjøkken er grillstasjon, men du har ikke noe imot komplikasjonen av det, kan bygge opp noen steiner rundt gitteret som vil forbedre matlagingskvaliteten og beskytte barna mot å berøre ild. 


4 seasons outdoor living


  • Vinterfriluftsliv (tåler snøen)

Når vinteren kommer fra nord, trenger personer som er favoritter til å tilbringe fritiden utendørs å skape noe spesifikt rom for seg selv, enpergola med lameller i aluminiumegner seg for den slags krav fordi den tåler mye snø. Enten folk ønsker å nyte tiden ved innsjøen eller i hagen din, en kvalifisertSunLeverpergolaer ditt beste valg for bruk i en slik situasjon.


louvre awnings


livsstil hagemøbler

Når vi nevner om livsstil hagemøbler, tenker vi vanligvis på benker/sofa/stoler og så videre, disse møbelseriene kan endres basert på den forskjellige årstiden.

Om våren og sommeren legger folk gjerne til noen tremøbler og rottingmøbler.

Til høsten og vinteren ønsker folk å bruke en bålplass/oppvarmet sete/tepper for å holde sitt eget miljø i varmen. vi pleier å sette opp disse møblene under enaluminium pergola, det skaper et innendørs miljø i utendørs.

Ved siden av de vanlige hagemøblene kommer vi vanligvis med enSunLever cantilever paraplysom er et supplement tilvanntett pergola i aluminiumi solskjerming

 Omcantilever paraplyvi vil beskrive i den fremtidige artikkelen.


Få den siste prisen? Vi svarer så snart som mulig (innen 12 timer)

Personvernregler