Utelivsscenarier om sommeren

16-09-2022

Utelivsscenarier om sommeren


I en slik årstid må du nyte friluftslivet med bading eller soling, men du trenger også litt solbeskyttelse.

Debioklimatiske pergolaved siden av svømmebassenget er nødvendig. Etter en nytende svømmetur gir den deg et kjølig sted å slappe av.

Solskjermingsområdet underpergolaskaper et privat fritidsrom for deg.

I tillegg kan vinkelen på lamellene endres gjennom fjernkontrollen, slik at du kan nyte forskjellige solskjermer samtidig som du blokkerer ekstern varme.

Du kan for eksempel justere sollyset ved brytning etter dine ønsker, og legge til persienner, skodder og aluminiumsskjermer for å gjøre utemiljøet perfekt.


Et vakkert sted for moro og avslapning i området med hage og bakgård, ved siden av svømmebassenget er perfekt modus for friluftsliv.

La oss introdusere noen spesifikke sommerforhold som nedenfor.


1, kjøkkenkrok i hage eller bakgård

Den komfortable tiden for huseieren er at akkompagnert av familie eller venner for å nyte maten rundt grillen, er matlaging utendørs en populær stil for livet hvor du kan nyte din egen fritidsplass med familie og venner.

Kvalitetsgriller og andre utemøbler for all slags vær er perfekte for utendørs matlagingsmiljøer.

Anutendørs levende pergolaog en rekke matlagingsartikler vil definitivt fange øynene til dine naboer og andre.


sunshade pergola


2, svømmebasseng med pergola (åpbart taksystem)

Annerledes med det tradisjonelle innendørsbassenget, som fullstendig blokkerer sollyset mens det er annerledes med utendørsbassenget, at fragmentene som blader ofte blåses til vannet av vinden.

ENparasol pergoladekke svømmebassenget tilby noen gyldig løsning for disse problemene.

ENpergolagi deg noe nødvendig skyggeområde for å beskytte deg mot UV-stråler, samtidig som du også tillater noen spesifikke grader av sollyspenetrering.utendørs oppholdsromverken varmt eller kaldt.

I tillegg kan sollyset endres med en fjernkontroll, bare avhengig av fingrene dine for å håndtere det åpningsbare taksystemet.


bioclimatic pergola


3, Garasje 

ENgarasje pergolaer et viktig alternativ for å beskytte kjøretøyet mot den brennende solen i ganske lang tid mens du har noen krav til parkeringsplass.

I tillegg et løsøregarasje pergolakan være mer praktisk for slike omgivelser fordi du ikke trenger å åpne og lukke garasjeporten og unngå noen treffulykker.

Det mest attraktive poenget er at plasseringen er vilkårlig.


openable roof system


Tilsolskygge pergolaprodukter, vi tilbyrtilpassede pergolaerog mye relatert tilbehør inkludertlukker,zip-skjerm, gjennomsiktig gardin, dekorativ skjerm i aluminium,utendørs paraply, etc., som alle er dedikert til å passe perfekt til dinutendørs bioklima pergolaprosjekt.


Ved siden avvanntett lamellpergola i aluminium, utemøbler for all slags vær spiller en viktig rolle i slike applikasjonsscenarier ovenfor til tross for sommersesongen, vi konkluderer bare med noen scenarier for sommeren, vil fortsette å illustrere mer om sesongens applikasjoner i fremtidige skrifter.


Få den siste prisen? Vi svarer så snart som mulig (innen 12 timer)

Personvernregler