Hvordan beskytte pergolaen din på en snødag?

28-02-2023

Hvordan beskytte pergolaen din på en snødag?


Lamellpergola er et bioklimaprodukt, så det kan brukes i 4 sesonger.Men i mange land, som USA, Russland, Canada, Finland, Danmark, osv.., er det en lang periode med kulde med flyvende tung snø om vinteren, det er vanskelig å gå ut, så det er enda mer umulig å bruke pergola til å gjøre utendørsaktiviteter. Derfor vil ikke lamellpergolaen brukes på det tidspunktet.

Ikke nok med det, vi må til og med gjøre noe enkle tiltak for å beskytte lamellpergolaen mot tung snø.

Derfor vil denne nyheten fortelle deg hvordan du bruker og beskytter pergolaen din om vinteren når det snør. Jeg tror det kan hjelpe deg mye.

pergola

 

Hvorvidt vi skal åpne alle lamellbladene på pergolaen avhenger av snøtykkelse og vekt.

For eksempel snøbelastningen til vårt tunge design dobbeltlagE220 Luna elektrisk pergolaer 24,9 lbf/ft², snøbelastningen på vår enkeltlags M140S Stellar manuell pergola er 17,8 lbf/ft².

Men selv om mengden snøfall ikke er stor den dagen, vil den samle seg tykkere og tyngre for hver dag.

Da er det stor sannsynlighet for at vekten av snøen en bestemt dag vil overstige snøbelastningen som pergolaen tåler og bli knust og deformert.


For å beskytte pergolaen foreslår vi å åpne alle bladene når det snør.

 

Når du trenger å bruke pergolaen til grilling eller andre utendørsaktiviteter på snødager, trenger du bare å lukke knivene og rense snøen under pergolaen, og deretter plassere møblene du trenger.

Når du er ferdig, åpner du knivene igjen. Men husk at du må ut av pergolaen når du åpner bladene, ellers vil du bli skadet hvis snøen faller fra bladene.

 

Vi foreslår også at du legger til noe varmeutstyr som bålplass og elektrisk varmeovn på pergolaen når du bruker den på kalde dager. Og legg til glidelås på alle størrelser på pergolaen for vindmotstand og temperaturkontroll er også nødvendig.

Disse kan bidra til å bygge opp et varmt og behagelig miljø under lamellpergolaen for å nyte en hyggelig stund.


Få den siste prisen? Vi svarer så snart som mulig (innen 12 timer)

Personvernregler