Elektrisk vs manuell pergola med spjeld: Hvilken er bedre?

12-08-2022

Elektrisk vs manuell pergola med spjeld: Hvilken er bedre?


Bygge abioklimatiske pergolaer en flott måte å beskytte deg mot de harde strålene, spesielt i denne ekstremt varme sommeren, men hvilken typelamell pergolapasser til dine behov?

Bådeelektrisk og manuell pergolahar sine distinkte funksjoner og tilbyr ulike fordeler til deg.

Derfor er det viktig å ha et glimt av deres ulike fordeler før du tar en beslutning.


En stor forskjell mellom enelektrisk lamell pergolaog amanuell lamell pergolaer at førstnevnte drives av elektrisitet, mens sistnevnte krever at du driver selv.

Dermed er den første fordelen med enelektrisk lamell pergolaa er at den er helautomatisert og sparer deg mye tid når du har hendene fulle.

Et trykk på en knapp kan enkelt drive dinfjernkontroll pergolaog juster vinkelen på lamellene så mye du vil


 En annen fordel med enfjernkontroll pergolaer at ledningene til lysstripene og motoren er skjult, noe som gjør atlamell pergolamer behagelig for øynene og forsterker følelsen av design.

Den viktigste fordelen med enelektrisk lamell pergolaer at med regnsensorer kan den oppdage regnet og lukke lamelltaket automatisk for å beskytte gjenstander under taket fra å bli våte.


For enelektrisk lamell pergode, vi har luksusenelektrisk pergola(E300) med det første 6 meter lange lamellbladdesignet i Asia.

Den kan installeres i restauranter, hoteller, feriesteder, etc., slik at kundene kan kose seg i regn eller sol.

Ikke bare er det estetisk, men det er også funksjonelt, og tilbyr en perfekt komfortabel utendørs fritidsopplevelse for kundene.

Uten sveiv er den tryggere og mer vennlig for barn og gamle.

Vi har også E220 medium modellen som kan oppnå en maksimal bredde på 5 meter.

electric louvered pergola


Sammenlignet medelektrisk lamell pergola, amanuell lamell pergolaer rimeligere, noe som er en budsjettvennlig løsning for kundene.

Dessuten er den enkel å installere og sparer tid. Det er ingen grunn til å bekymre seg for arrangementet av ledningene og motoren.

I tillegg, hvis du er en DIY-elsker, enmanuell lamell pergolatilbyr deg en sanseopplevelse hvor du kan se, ta på og føle på hvordanpergolafungerer ved å bruke sveiven med hendene for å justere vinkelen på bladene og åpne eller lukke spjeldet for skygge eller solskinn.


For enmanuell lamell pergola, anbefaler vi spesielt M170manuell kontroll pergola, en av de mest populære modellene, med tre valgfrie standardstørrelser (3m*3m, 4m*3m og 4m*4m) og to standardfarger (mørk grå og matt hvit).

remote control pergola

Hvilken som helstbioklimatiske pergoladu velger, den er laget av aluminium og har dermed lengre levetid og er av høy kvalitet.

Den har også god vanntett ytelse og et intelligent dreneringssystem.

Du kan også legge til lysstrimler,skodder i aluminium, og rene gardiner for å dekorere dinlamell pergola.

Få den siste prisen? Vi svarer så snart som mulig (innen 12 timer)

Personvernregler