10 beste pergola-ideer for å oppgradere hagen din

27-09-2022

10 beste pergola-ideer for å oppgradere hagen din


Debakgård pergolai seg selv ser ut til å være en vanlig struktur, men faktisk er det mye forskjell på disse elementene, for eksempel endringene fra enkelhet til komplikasjon, fra innendørs oppholdsrom til utendørs fritidsområde; vi vil introdusere ti-ideen for å beskrive muligheten i en slik bakgrunn.

 

1, kjøkken i hagen eller bakgården (med utemøbler for all slags vær)

Den komfortable tiden for huseieren er at akkompagnert av familie eller venner for å nyte maten rundt grillen, er matlaging utendørs en populær stil for livet hvor du kan nyte din egen fritidsplass med familie og venner.

Kvalitetsgriller og andre utemøbler for all slags vær er perfekte for utendørs matlagingsmiljøer.

Anutendørs levende pergola og en rekke matlagingsartikler vil definitivt fange øynene til dine naboer og andre.


aluminum louvered roof


2,Svømmebasseng med pergola

Annerledes med det tradisjonelle innendørsbassenget, som fullstendig blokkerer sollyset mens det er annerledes med utendørsbassenget, at fragmentene som blader ofte blåses til vannet av vinden.

ENsolskjerming pergoladekke svømmebassenget tilby noen gyldig løsning for disse problemene.

ENpergolagi deg noe nødvendig skyggeområde for å beskytte deg mot UV-stråler, samtidig som du også tillater noen spesifikke grader av sollyspenetrering.utendørs oppholdsromverken varmt eller kaldt.

Videre kan sollyset endres med en fjernkontroll, bare avhengig av fingrene dine for å håndtereåpningsbart taksystem.

 

3,Stor pergola.

MestpergolaPå markedet er det vanligvis en slags standardstørrelse som 3m * 3m, 3m * 4m, som ikke kan oppfylle etterspørselen til noen brukere, og derfor er den store tilpassede pergolaen nødvendig i dette miljøet.

Brukerne kan gjøre mye underholdning under den store størrelsenpergolafordi den større plassen gjør det mulig å sette opp forskjellige fritidsartikler der inne.

backyard pergola

 

4,Yoga innenforpergola

ENbioklimatiske pergolamed et sjarmerende utseende kan definitivt brukes som en utendørs yogaplattform.

Vi sørger forpergolaeri forskjellige størrelser store nok til matten din. For fargen påpergola, foreslår vi spesielt matt hvit som symboliserer ro, renslighet og fred.

Du kan også legge til en ren gardin for å dekorere dinbakgård oppdagelse pergola. Med en mild bris bølger den myke, rene gardinen forsiktig og jevnt, og skaper et naturlig eventyrland for meditasjon.

 

5, Planter medpergola

Det kan legges til mye vedheng som spesielle klatreplanter og roser, for å gjøre hagen din til en tilpasset privat plass på terrassen.

Depergola på terrassenlar deg invitere familie, naboer og venner til å bli med i det koselige området for en avslappende tid.

Pergola uteplassfor personlig utendørs livsstil skaper fenomenet vår.

 

6, Varm kilde medlamell pergola

Mange mennesker i enkelte land liker å suge i varme kilder om vinteren, og de tilbringer vanligvis mye fritid utendørs, men vi må merke at hvis det snør mye noen ganger, kan det påvirke følelsen av avslapning.

Derfor, enaluminium pergoladekke på et varmt kildebasseng er et klokt valg. På den ene sidenpergolatåler tung snø, som er en utmerket evne til å motstå snø;

På den annen side, hvis du vil at det skal falle litt lett snø av taket, styrer du bare lamellene med fingrene på fjernkontrollen, og Vinkelen på lamellene kan endres etter dine ønsker.

I tillegg kan du legge til noen rullegardiner rundtpergolafor å beskytte personvernet ditt.

 outdoor living pergola


7, Glasstak avpergola

Når du nyter Melkeveisgalaksen på en solrik kveld, den tradisjonellealuminium pergolaikke kan møte brukernes behov, datak i aluminiumblokkerer utsikten til nattehimmelen og endrer til og med vinkelen vertikalt gjennomlamelltak. Faktisk noe brettingtak aluminium pergolaerer populære i denne situasjonen fordi taket er pakket, men i enkelte spesifikke tilfeller kan øynene dine bli skadet av nedfallne løv og bittesmå stoffer når du ligger på benken.

Så glasstaket kan spille en viktig rolle i denne delen, hvor du kan nyte galaksen uten å bekymre deg for å falle ned på øynene;

I tillegg kan regnvær også brukes på dette glasstaket.

 

8, Restaurant underpergola

Deutendørs pergola i aluminiumer en perfekt måte å nyte utendørs fritidsrom og behagelig tid, når du griller, er det ingen grunn til å bekymre deg for rotet i stuen; bare forestill deg at du spiser middag med familie og venner med den vakre utendørsscenen, føler vinden og luften strømmer, dette er en annen type nytelse.

 aluminum louvered roof


9,Aluminiumsskillevegg påpergola

Aluminiumsskilleveggen er spesielt egnet for den festede dekorasjonen påpergola. Når den er plassert iutendørs fritidsrom, kan det spille en rolle i kulturell konnotasjon.

Ulike aluminiumsskjermstiler kan tilpasses i henhold til ulike kulturelle bakgrunner. Sammen med det omkringliggende utemiljøet kan det få deg til å føle deg fordypet i scenen; denne dekorative skjermen er designet for å gi høykvalitets ventilasjon.

Den faktiske funksjonen til denne skjermen er lik den til skodder. Den fokuserer på ventilasjonsfunksjonen, dessuten er skjønnheten den viktigste funksjonen.

Deskjerm i aluminiumforbedrer brukerens privatliv samtidig som den er elegant, og aluminiumsprofilen er belagt i en farge som tilpasser seg omgivelsene, som er den beste måten som lar deg integrere i utemiljøet.

 

10, Livsstil hagemøbler for ulike årstider

Når vi tenker på oppholdsrom i bakgården, tenker vi vanligvis på benker/sofaer/stoler osv. Disse kolleksjonene kan endres etter de ulike årstidene.

Om våren og sommeren legger folk gjerne til noen tre- og rottingmøbler. På høsten og vinteren ønsker folk å bruke noen bålpanner/oppvarmede seter/pledd for å holde sitt eget miljø varmt.

Vi pleier å legge møblene i ettaluminium pergola, skaper det enbakgård uteliv.


Få den siste prisen? Vi svarer så snart som mulig (innen 12 timer)

Personvernregler